A hely ahol az álmok valóra válnak!

Ruhatervezős, szabós – varrós, tárgyalkotó foglalkozások 8-14 éves fiataloknak
egy jelmeztervező műhelyében.

Mesterségek, kézműves hagyományok, korabeli és kortárs divat, kultúrtörténet…

A műhely a hétvégéken, a szünetekben és néha szülinapi alkalmakkor is megtelik alkotni vágyó 8-14 éves gyerekekkel és “tini-kaszinóvá” alakul.
Mivel ez egy tervező műhelye, a legnépszerűbb workshop a tematikus ruhatervezés, a kis próbababákra.

A műhelyben minden adott az elmélyültebb munkához, kreatívkodáshoz, szabás-varráshoz, barkácsoláshoz, makett-készítéshez és itt tudjuk megvalósítani az egyéni vágyakat, terveket, cosplay ruhákat, jelmezeket.

A műhely a hétvégéken, a szünetekben és néha szülinapi alkalmakkor is megtelik alkotni vágyó 8-14 éves gyerekekkel és “tini-kaszinóvá” alakul.
Mivel ez egy tervező műhelye, a legnépszerűbb workshop a tematikus ruhatervezés, a kis próbababákra.

A műhelyben minden adott az elmélyültebb munkához, kreatívkodáshoz, szabás-varráshoz, barkácsoláshoz, makett-készítéshez és itt tudjuk megvalósítani az egyéni vágyakat, terveket, cosplay ruhákat, jelmezeket.

Cím: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61.
          főépület, 2.emelet, 11.

Cím: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61. főépület, 2.emelet, 11.

Aktuális foglalkozások

A műhely leginkább a ruhatervezés, szabás varrás – és a sashiko – terepe. 

A műhelybe  lehet jönni egyéni tervekkel, ötletekkel, azt is segítünk megvalósítani. És várjuk a kreatív szülinapra vágyó alkotó gyerekeket és a barátaikat. 

Kalandra fel!

És nem csak varrunk….

Hanna, aki nálunk nőtt fel

Nagy Mónika

Hanna anyukája

“Nagyon érdekes, színes foglalkozásaitok vannak, nagyon jónak tartom a témákat és azt, hogy nem csak a tárgyak, ruhák elkészítésével foglalkoztok, hanem mindenféle izgalmas, érdekes háttér-információt is kapnak a gyerekek, az adott korrol, művészetről, életmódról… stb. Nyitottak vagytok a gyerekek ötleteire, érdeklődési körére. Ezen kívül szerintem csodálatosan bántok velük 🙂 Hanna 8 éves kora óta töretlenül imád hozzátok járni, nagyon szereti a foglakozásokat ami nagyon jó tesz a kreativitásának, kézügyességének, fantáziájának, önbizalmának és jókat beszélgettek közben, amit szintén nagyon szeret.”

Szülinapi kézműves-party

A műhelyben lehetőség van kis létszámú 6-7 fős szülinapozásra, ahol az ünnepelt és a vendégei együtt alkothatnak, sütizhetnek, ajándékozhatnak. A KreaTour csak a foglalkozást vállalja (2,5 óra) a tortát és a sütizés kellékeit az ünnepelt (családja) hozza.

Kérdések és válaszok

Nincs szükség semmilyen tudásra, csak az elköteleződésre és motivációra. 8 éves kortól már lehet a műhelybe jönni.

Mindenki magának hozza az ételt. Tartunk egy 10 órai szünetet, és egy ebédszünetet. Az ebédet (egy dobozt fejenként) tudjuk hűteni és mikróban melegíteni. Saját evőeszközre is szükség van.
Ha a gyerek ebédjét rendelni szeretné, akkor kérjük, hogy 12 órára érkezzen meg. Cím ->

A Megrendelő a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogát illetve felmondási jogát nem gyakorolhatja, ha a rendezvény egy adott időpontra (adott napra, határnapra) szól. Ebben az esetben a szolgáltatónak nem áll módjában a vásárlás értékét visszatéríteni (a foglalkozás elmaradása esetének kivételével).

A KreaTour a műhelyben (gyerek részvevőknek) mégis pótlási lehetőséget biztosít, amennyiben a lemondásra a workshop, foglalkozás kezdete előtt legalább 72 órával sor kerül. A pótlás lehetősége 2 hónapig érvényes, csak az egynapos foglalkozásokra vonatkozik és csak egyszer lehet újból bejelentkezni. Azaz , ha a következő lefoglalt alkalomra sem tud eljönni a résztvevő, a pótlási lehetőség érvényét veszti.
A részvétel át is ruházható, szívesen látunk egy másik gyereket, csak szeretnénk kérni erről egy értesítést.

Felnőtt résztvevők esetén is érvényes az átruházás lehetőssége.
Amennyiben Megrendelő az átruházás lehetőségével nem él, a workshop, foglalkozás pótlására, illetve a már kifizetett díj visszatérítésére – főszabály szerint – lehetőség nincs azzal, hogy amennyiben a lemondásra a workshop, foglalkozás kezdete előtt legalább 72 órával sor kerül, Szolgáltató – egyszeri alkalommal – pótlási lehetőséget biztosít, amennyiben Megrendelő vásárol még egy foglalkozást egy későbbi időpontra (legalább a lemondott időponttal megegyező áron)

Lemondással kapcsolatba katt -> Kapcsolat

Általában elég a gyerek 🙂 és a napi étkezése.
Az első tervezős foglalkozáshoz szükséges megvenni a kis próbababát, amit aztán el lehet hozni a következő alkalmakra. A gyakorlottabb gyerekek hozhatnak saját ollót.
Az egyéni projektek anyagköltsége nincs a foglalkozás árában, ezt a résztvevők szerzik be, de segítünk az anyagvásárlásban. Sokszor előfordul, hogy a műhelyben találunk a feladathoz megfelelő textilt – ezért nem kell fizetni, ha a gyerek a műhelyben készíti el végig a projektjét. Amennyiben bármilyen fázisban – ami több 2 órai munkánál – haza szeretné vinni a feladatot, abban az esetben az anyagköltséget felszámoljuk.

Bármit jelenthet, amit a gyerek szeretne elkészíteni és megbeszéljük a feltételeit, időkeretet, árát. Sok mindent sikerült már megvalósítani a műhelyben, iskolai feladatot oldottunk meg, makettet a lakóhelyről, a litván témahétre népviseletet, waldorfos éves munkát, apukának karácsonyi ajándékként Pindur Pandurokat, Harry Potteres egyenruhát, rokokó ruhát… stb. Ez általában egy hosszabb folyamat, a megvalósítása nem egy alkalom. Lehet jönni vasárnaponként, vagy az évközi szünetekben, de van lehetőség egyéni órákra is.

Follow us!