Mit látsz?

Állatfarm

Időpont: 2024. március 24. – 10:00-12:00 óráig
Helyszín:
kivételesen nem a színházban, hanem a KreaTour zuglói műhelyében:
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61. főépület, 2.emelet, 11.
Korosztály: 8-12 éves gyerekeknek
A foglalkozás ára:
4.900 Ft / fő

 

 

A Katona József Színház próbaterme havonta egyszer, vasárnaponként, tárgyalkotó-műhellyé alakul, ahol “alternatív” technika órát tartunk a 8-12 éves gyerekeknek, amelyek lazán kapcsolódnak a színház ikonikus előadásaihoz.

George Orwell kisregénye nyomán a 2000-es évek elején, a Katona József Színházban nagy sikerrel ment a szatirikus tündérmese.

A foglalkozáson a farmon lévő állatokat vizsgáljuk, de mi sem a megjelenésüket, hanem inkább a tulajdonságaikat és majd ezt szeretnénk megfogalmazni, különböző, izgalmas anyagokkal. Azaz egy Állatfarm installációt, kis makettet készítünk, de nem hagyományos módon. 
A kérdés ismét: Mit látsz? Milyen a disznó? Főleg, ha Napóleonnak hívják. Mit látsz, ha azt hallod tyúk? Ő fiú, vagy lány? Bőre van, szőre vagy tolla? Milyen a színe? 
Mi kérdezünk, a gyerekek pedig anyagba fogalmazzák a válaszaikat. A foglalkozás végére pedig lesz egy nagy, közös Állatfarmunk, amiből természetesen mindenki hazaviheti a maga kis “állatkáit”. 
 
A foglalkozáshoz nincs szükség semmilyen előképzettség, a feladat differenciált, 8-12 éves korig ajánljuk.  
Helyszín: kivételesen nem a színházban, hanem a KreaTour zuglói műhelyében:
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61. főépület, 2.emelet, 11.

Kérjük, minden gyerekhez egy új űrlapot töltsön ki!

"*" a kötelező mezőket jelöli

YYYY dot MM dot DD
A gyerekekről fényképek, hangfelvételek, videók készülhetnek, amit a foglalkozások további népszerűsítésére használunk. Amennyiben kifogása van ellene, kérjük, erről itt nyilatkozzon.
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.