Élményajándék-kártya

Élménynap

Felhasználható: 2024. október 31-ig – megbeszélés szerint

Helyszín: 1142 Erzsébet királyné útja 57-61., 2.emelet/11.
Első alkalommal nem mindig könnyű odatalálni. Az épület egy ipari ingatlan, Alumíniumárugyár (nem az Erzsébet Irodaház) és két házszám van kiírva: 57-61. Az épületen belül pedig BAL oldali lépcsőházban érdemes feljönni a 2.emeletre (nincs több) és ott is balra indulni egy átriumos rész felé.

Az élményprogram ára:

40.000 Ft /  1 fő/nap
50.000 Ft /  2 fő/nap
60.000 Ft /  6-7 fő /2,5-3 óra
70.000 Ft /  max. 10 főig /2,5-3 óra

Barátnőknek, baráti társaságoknak, családoknak pár órára vagy egész napra – választható témában. Ez az ajándékkártya privát napokra is használható 1 vagy 2 főnek.

Legjobb ajándék a közösen töltött idő.
Ezt az ajándékkártyát be lehet váltani közös családi programra, barátnős élményprogramra -akár valamelyik felnőtt szülinapjára is.
Kaphat a megajándékozott egy privát napot, de kettesben is lehet egy ilyen privát napot tölteni.
Minden program megbeszélés kérdése, a témát, az időpontot együtt választhatjuk, alakíthatjuk, de lehet valami konkrét kérés is.
A 2-2,5 óra  kisebb tárgyak készítésére  elegendő.
Készítettünk már ékszert, felnőttekkel varázspálcát, vagy süveget, velencei álarcot…
A privát nap alkalmával volt aki a varrógépet tanulta meg kezelni, volt olyan barátnő páros aki a babáinak tanult ruhát szerkeszteni, volt anyuka aki a lányának varrt táskát ajándékba.
A legnépszerűbb az egyéni foglalkozásokon a ruhakészítés (saját méretben) vagy a meglévő ruhák átalakítása, méretre igazítása.
A megjegyzés rovatba lehet írni, ha van valami kérés, elképzelés, de e-mailben vagy telefonon fogunk egyeztetni a konkrét időpontról és témáról.
A vásárlás (bankkártyás fizetés) után érkezik majd egy e-mail amelyből a kártyát le lehet tölteni és ki lehet nyomtatni.
Lehetőség szerint 200 grammosnál vastagabb papírra, de az optimális vastagság 350g. LA4-es méretű borítékban érdemes átadni.
A résztvevőkről fényképek, hangfelvételek, videók készülhetnek, amit a foglalkozások további népszerűsítésére használunk. Amennyiben kifogása van ellene, kérjük, erről itt nyilatkozzon.
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.