Élményajándék-kártya

Ismerkedés a varrógéppel

Felhasználható: 2024 május 31-ig- a meghirdetett műhelynapokon

Helyszín: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61., 2.emelet/11.
Első alkalommal nem mindig könnyű odatalálni. Az épület egy ipari ingatlan, Alumíniumárugyár (nem az Erzsébet Irodaház) és két házszám van kiírva: 57-61. Az épületen belül pedig BAL oldali lépcsőházban érdemes feljönni a 2.emeletre (nincs több) és ott is balra indulni egy átriumos rész felé.

Korosztály: 10-16 éves korig

Az ajándékkártya értéke:
15.000 Ft /  1 nap
25.000 Ft /  2 nap
35.000 Ft /  3 nap 

… és akkor mindjárt ki is lehet próbálni a karácsonyra kapott varrógépet, de akinek még nincs az is elkezdhet barátkozni a gépekkel. Azaz nem szükséges, hogy  az ajándékkártya tulajdonosának már legyen saját varrógépe. Ez a lehetőség arra is jó, hogy rájöjjön szeretne-e egy sajátot.

Az ajándékkártya gyakorlásra is jól jöhet illetve jelmez, cosplay elkészítésre is beváltható. Egész napos foglalkozás, 10-16 éves korig.
A vásárlás (bankkártyás fizetés) után érkezik majd egy e-mail amelyből az ajándékkártyát le lehet tölteni és ki lehet nyomtatni.
Lehetőség szerint 200 grammosnál vastagabb papírra, de az optimális vastagság 350g. LA4-es méretű borítékban érdemes átadni.
E-mailben vagy telefonon lehet egyeztetni a konkrét időpontról.
Bejelentkezés: legkésőbb a kiválasztott foglalkozás előtt 5 nappal.
A résztvevőkről fényképek, hangfelvételek, videók készülhetnek, amit a foglalkozások további népszerűsítésére használunk. Amennyiben kifogása van ellene, kérjük, erről itt nyilatkozzon.
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.