Tour

Jelmezműhely látogatás és workshop

Időpont: 2023 augusztus 29. / 9-16 óráig
Korosztály: 8+
Helyszín: 1074 Bp. Király utca 51, 100-as kapucsengő
Bal kéz felől az udvarban, hátul, fsz. 1

A foglalkozás ára: 15.000 Ft / 1 fő  + a kis próbababa  

 

Ez a nap nagyon izgalmas és rendhagyó kaland lesz!  Egy jelmezkészítő műhelybe látogatunk, ahol nemrég az Atlétikai VB nyitógálájának ruhái is készültek. És természetesen ruhákat tervezünk, amikhez a polcokon lévő pazar textilekből lehet válogatni.

Mi pedig, Krisztával – a műhely tulajdonosával – segítünk a gyerekeknek megvalósítani a ruhaterveiket. Lehet hozni Barbie-t, de mi is tudunk adni Barbie méretű próbababát (2000 Ft) vagy egy kb. 45 cm-es hungarocell próbababát (5500 Ft). Erre tervezünk majd.

Az gyönyörű textilek és a műhely hangulata rengeteg ötletet ad majd a résztvevőknek.
A workshop 9 órakor egy kis műhelybejárással kezdődik. Utána a tervezünk és a kézi öltéseket gyakoroljuk.

Dél körül tartunk egy kis ebédszünetet –  a műhely konyhájában is el lehet fogyasztani a hozott ennivalót, amit hűteni és melegíteni is tudunk.

A kis próbababa a workshop kötelező kelléke, akinek még nincs, kérjük az “egyéb információ rovatban jelezze milyet szeretne. Akinek van már saját próbababája, kérjük, ne felejtse elhozni.

Kérjük, minden gyerekhez egy új űrlapot töltsön ki!

Amennyiben egynél több résztvevőt szeretne beíratni, kérjük újra töltse ki az űrlapot, és a foglalkozást újra tegye a kosárba.

"*" a kötelező mezőket jelöli

A gyerekekről fényképek, hangfelvételek, videók készülhetnek, amit a foglalkozások további népszerűsítésére használunk. Amennyiben kifogása van ellene, kérjük, erről itt nyilatkozzon.