Mit látsz?

Királyok

Időpont: 2023 október 15.  – 10:00-12:00 óráig, 14:00-16:00 óráig (Már csak délelőttre lehet jelentkezni!)
Helyszín:
1052 Budapest, Haris köz 5., félemelet, a Katona József Színház próbaterme
Korosztály: 8-12 éves gyerekek

A foglalkozás ára:
4.900 Ft / fő

Mit látsz, ha azt mondom Szarvaskirály vagy Übü király? Milyenek ők? Hol élhetnek? És milyen lehet a koronájuk?

Havonta egyszer, vasárnaponként, a Katona József Színház  próbaterme tárgyalkotó-műhellyé alakul, ahol “alternatív” technika órát tartunk a 8-12 éves gyerekeknek. Október 15-én koronákat készítünk majd mindenfelé izgalma anyagból. A résztvevők két témából is választhatnak majd.
Erre az alkalomra a gyerekek hozhatnak otthonról kacatokat, lomokat amiket beépítünk a koronákba – szeretnénk újrahasznosíteni a már kidobásra ítélt kisebb tárgyakat.

A foglalkozásainkon való részvétel semmilyen előképzetséget nem igényel, azokat differenciáltan építjük fel: így a legkisebbek is örömüket lelik az alkotás folyamtában, míg a nagyobbaknak is tartogat kihívást ugyanaz a feladat.
Felteszünk egy vizuális kérdést, amivel a célunk egy karaktert a nevéből tárgyba, koronába fogalmazni. Természetesen a workshop első felében együtt feltérképezzük a két karakter tulajdonságait és mesélünk a gyerekeknek a két ikonikus előadásról is.
Foglalkozásaink a kézügyességet, a térbeli és kreatív gondolkodást fejlesztik és miközben a résztvevők az alkotásokon keresztül személyesebb viszonyba kerülnek a témával.

Kérjük, minden gyerekhez egy új űrlapot töltsön ki!

"*" a kötelező mezőket jelöli

YYYY dot MM dot DD
A gyerekekről fényképek, hangfelvételek, videók készülhetnek, amit a foglalkozások további népszerűsítésére használunk. Amennyiben kifogása van ellene, kérjük, erről itt nyilatkozzon.
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.