Mit látsz?

Rafinált állványok

Időpont: 2023 szeptember 10.  – 10:00-12:00 óráig
Helyszín:
1052 Budapest, Haris köz 5., félemelet, a Katona József Színház próbaterme
Korosztály: 8-12 év

A foglalkozás ára:
4.900 Ft / fő

Mit látsz, ha azt mondom díszlet, és vajon mi lehet mögötte? Hogyan közlekednek a színészek a “takarásban”? Honnan néznek ki mondjuk egy ablakon? És vajon hogyan repülnek be a színpadra? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keressük a vizuális választ a workshop folyamán.

Havonta egyszer, vasárnaponként, a Katona József Színház próbaterme tárgyalkotó-műhellyé alakul, ahol “alternatív” technika órát tartunk a 8-12 éves gyerekeknek. Szeptember 10-én színházi állványzatot készítünk hungarocellből, bambuszpálcákból, kartonból és akinek még marad ideje az előtte álló díszletfalat is megtervezheti.

A foglalkozásainkon való részvétel semmilyen előképzetséget nem igényel, azokat differenciáltan építjük fel: így a legkisebbek is örömüket lelik az alkotás folyamtában, míg a nagyobbaknak is tartogat kihívást ugyanaz a feladat.
Felteszünk egy vizuális kérdést és a résztvevő gyerekek egy térbeli konstrukcióval válaszolnak rá. Természetesen előtte beavatjuk őket a színházi díszletek világába, így mini makettjeiken keresztül személyesebb viszonyba kerülnek ezzel a témával, kreatív élmény köti össze őket az új, friss tudásukkal.
Foglalkozásaink  a kézügyességet, térbeli és kreatív gondolkodást fejlesztik.
MÁR CSAK A DÉLELŐTTI CSOPORTBA LEHET JELENTKEZNI!

Kérjük, minden gyerekhez egy új űrlapot töltsön ki! (a jelentkezési űrlap tovább görgetve érhető el)

"*" a kötelező mezőket jelöli

YYYY dot MM dot DD
A gyerekekről fényképek, hangfelvételek, videók készülhetnek, amit a foglalkozások további népszerűsítésére használunk. Amennyiben kifogása van ellene, kérjük, erről itt nyilatkozzon.
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.