Mit látsz?

Adventi készülődés

Időpont: 2023 december 10. – 10:00-12:00 óráig, 14:00-16:00 óráig / CSAK DÉLUTÁN!

Helyszín:1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 6., a színház előcsarnoka
Korosztály: családi program 5 éves kortól

A foglalkozás ára:
4.900 Ft / fő
9.800 Ft / fő 

 

Mit látsz, mi jut eszedbe, ha azt mondom…. karácsony! Nekünk a karácsonyfa, és a csodás díszek. Ezért ezen a vasárnapon szeretnénk karácsonyfadíszeket készíteni, méghozzá a Katona József Színház régi, kidobásra ítélt szórólapjaiból.
100%  recycling… és azért kiegészítjük gyönyörű szalagokkal, gyöngyökkel, bortnikkal, és mindenfelé izgalmas varrodai “hulladékkal”.

Ezen a programon most szívesen látjuk a szülőket, idősebb testvéreket is. Természetesen továbbra is jöhetnek a 8-12 éves gyereke szülői kísérlet nélkül is!
Három együtt érkező résztvevő esetén a harmadik főnek ajándékba adjuk a foglalkozást. Amennyiben szeretne élni a lehetőséggel, az “Egyéb lényeges információ” sorba írja be, hogy hárman érkeznek.

A foglalkozásainkon való részvétel semmilyen előképzetséget nem igényel, azokat differenciáltan építjük fel: így a legkisebbek is örömüket lelik az alkotás folyamtában, míg a nagyobbaknak is tartogat kihívást ugyanaz a feladat.
A  foglalkozások a gyerekek kézügyességét, a térbeli és kreatív gondolkodását fejleszti – és ebben az esetben a egy közös családi élmény.
December 10-én csak délután 14-16 óráig tartunk foglalkozást a színház előcsarnokában!

"*" a kötelező mezőket jelöli

A résztvevőkről fényképek, hangfelvételek, videók készülhetnek, amit a foglalkozások további népszerűsítésére használunk. Amennyiben kifogása van ellene, kérjük, erről itt nyilatkozzon.
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.