Műhely

Régi idők karácsonya – adventi koszorú

Időpont: 2023 december 2-án és  3-án – 9:00-16:00 óráig
Korosztály: 8+
Helyszín: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61.főépület, 2.emelet, 11.
Az épület egy ipari ingatlan, Alumíniumárugyár (nem az Erzsébet Irodaház) és két házszám van kiírva: 57-61. Az épületen belül pedig BAL oldali lépcsőházban érdemes feljönni a 2.emeletre (nincs több) és ott is balra indulni egy átriumos rész felé.

A foglalkozás ára: 19.900 Ft / fő / nap

Az adventi időszak sztárja, a koszorú. Ami a KreaTournál mindig egy kis makett.
Témája idén a régi idők karácsonya; hintalovak, régi gyerekjátékok, régi felcsatolható élű korcsolyák, a nagypapa cilinderre, hóesés, közös szánkózás, gyönyörű ajándékok, nosztalgikus képeslapok… és minden apró kis tárgy, ami a gyerekeknek erről a témáról még eszébe jut

A koszorút teljesen az alapoktól kezdjük, – mint minden évben – az ágakat is mi drótozzuk, és a rajta lévő tárgyak  is együtt készítjük.

Fontos: A műhelybe a napi étkezést mindenki maga hozza, amit hűteni és melegíteni is tudunk. Amennyiben az ebédet futár hozza, kérjük, 12 óráig érkezzen meg.

Szeretettel várjuk az alkotni vágyó éves fiatalokat, 8 éves kortól!

Amennyiben egynél több résztvevőt szeretne beíratni, kérjük újra töltse ki az űrlapot, és a foglalkozást újra tegye a kosárba.

"*" a kötelező mezőket jelöli

A gyerekekről fényképek, hangfelvételek, videók készülhetnek, amit a foglalkozások további népszerűsítésére használunk. Amennyiben kifogása van ellene, kérjük, erről itt nyilatkozzon.