Táborok

Jelmeztitkok 2.

Időpont:  július 31- augusztus 4-ig,  naponta 9-16 óráig
Helyszín: 1052 Budapest, Haris köz 5., félemelet, a Katona József Színház próbaterme
Korosztály: 8-12 év
Ára: 49.900 Ft 

Az ár minden eszköz, anyag, kellék költségét tartalmazza és az ebédet.

A tábor ára:

49900 Ft

/ fő

UTOLSÓ SZABAD HELY!

A Jelmeztitkok tábor tematikája a jelmez, az öltözködés- és a viselettörténet témakörére épül.

A 8-12 éves gyerekek megismerkednek a főbb textilfajtákkal, képzeletbeli világkörüli útra indulunk, hogy szemügyre vegyük más földrészek, népek viseletét, furcsa öltözködési szokásait.
És vajon mit viseltek egy 19. századi bálban, vagy egy régi járvány idején, és mit jelenthet a fardagály vagy hogyan nézett ki egy reggeli öltözködés 150 éve? Ezekre az izgalmas kérdésekre (is) választ keresünk.
És természetesen a színfalak mögött is körülnézünk; a színpadon, a jelmezraktárban, a kellékesnél, az öltözőkben. A fiatalok a hét folyamán korabeli báli ruhát terveznek, kalaposkodnak, tütüt és velencei maszkot
készítenek.

A rajzokon és a kollázsokon kívül a gyerekek a következő dolgokat készítik és viszik magukkal az utolsó nap:
– 19. századi papírbaba, báli ruhába öltöztetve
– pestis maszk (a téma a velencei karnevál, és régi korok járványai)
– egy 18. századi kalap papírból
– tütü  ( Fiúkat is várunk, a legnagyobb tervezők többsége férfi ! 🙂 )

A részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges, a feladatok egymásra épülnek, különböző szinteken lehet megoldani őket. Úgy vannak kitalálva, hogy a legkisebbek is örömüket lelik benne, és a nagyobbaknak is kihívást jelent.

A tábor mindennap 9-16 óráig tart, 2 fogásos ebéddel és kis pihenéssel, levegőzéssel egy közeli parkban, a Károlyi kertben.
Vegetáriánus és gluténmentes (cöliákiát nem vállaljuk) étkezést tudunk biztosítani, ezt kérjük, lent a „Lényeges információ a gyerekről” sornál jelezze. Pénteken már 15.45-re várjuk a szülőket, családtagokat, barátokat, hogy egy kis kiállításon bemutassuk miket is készítettek, tanultak a gyerekek a héten. A zavartalan munka érdekében szeretnénk kérni, hogy hétfő reggel (érkezéskor) és péntek délután kivételével kint, a próbaterem előtt várakozzanak a gyerekekre és ne jöjjenek be a terembe.

A befizetés visszaigazolása az emailben érkező számla. A tábor kezdete előtti héten még érkezik egy megerősítő e-mail, melyhez mellékeljük a részvételhez törvényileg kötelező egészségügyi nyilatkozatot, amit a tábor első napján reggel kérünk majd kinyomtatva, kitöltve, aláírva elhozni.

A gyerekeket csak egyesével lehet beíratni a táborba! Amennyiben több résztvevőt szeretne benevezni, kérjük a minden gyereknek, minden táborhoz töltsön ki egy új űrlapot és ezt egyesével tegye a kosárba. 

Mi történik, ha mégsem tudunk elmenni a táborba? és hasonló kérdésekre válasz az oldal alján (Kérdések és válaszok) 

Elfogyott

Kérdések és válaszok

8 éves kortól várjuk a gyerekeket.

Mindent amit ők készítettek, de csak az utolsó napon. A Jemeztitkok tábor végére például érdemes hozni egy IKEA-s szatyrot.

Nincs szükség különösebben semmi extra felszerelésre, de ha balkezes a gyerek és van saját ollója, az általában neki komfortosabb. Természetes nekünk is van balkezes ollónk.
A nagyon fehér bőrű gyerekeknek is ajánlott egy kis naptej és kalap vagy vászonsapka az ebéd utáni “kimenőnkhöz” ( a műhelyben nincs ilyen).
A kellő mennyiségű folyadék is ajánlott.

A műhelyben tartott táborainknál mindenki maga hozza a napi étkezését, amit hűteni és melegíteni tudunk. Gyerekenként egy doboz fér be a hűtőbe.

A többi táborba ebédet biztosítunk és a hozott 10 órai elfogyasztásához egy szünetet. Mivel a táboraink 16 órakor fejeződnek be, uzsonnázni általában már nincs időnk.

Azt tapasztaljuk, hogy a sokszori étkezés nagyon sok időt vesz el az egyéb, izgalmasabb tevékenységektől. Ezért csak a tényleg szükséges időt fordítjuk erre.

Ebédeink 2 fogásos gyerekbarát menük. A vegetáriánus és gluténmentesen (cöliákia nem vállalják) étkező gyerekeknek is tudunk ebédet biztosítani. Ezt a jelentkezéskor az egyéb rovatba kérjük jelezni. Amennyiben a gyerek szeretné hozni az ebédjét, erre is van mód, de nyilatkozatot kérünk majd.
A tábor árán ez nem változtat.

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogát illetve felmondási jogát nem gyakorolhatja, ha a rendezvény egy adott időpontra (adott napra, határnapra) szól. Ebben az esetben a szolgáltatónak nem áll módjában a vásárlás értékét visszatéríteni (a tábor elmaradása esetének kivételével).

KreaTour a Kormányrendelet ellenére kedvezőbb lemondási lehetőségeket kíván biztosítani .

A Megrendelő a táborra vonatkozó megrendelését a tábor első napját megelőző 40. napig kötbérmentesen lemondhatja. Szolgáltató 3000 Ft kezelési költséget számol fel. A tábor első napját megelőző 39. és 25. naptári nap közötti lemondás esetén a Megrendelő 50% kötbért köteles megfizetni. A tábor első napját megelőző 24. naptól a Megrendelő 100% kötbért köteles fizetni.
A részvételi lehetőség ugyanakkor más részére átadható, átruházható, a tábor kezdete előtti 3. napig. Amennyiben a részvételi lehetőség más részére átadásra kerül, Megrendelő ennek tényéről köteles Szolgáltató részére tájékoztatást nyújtani. Az átírás költsége 2000 Ft.

Kapcsolat