Táborok

Vágyteljesítő műhelynapok

Időpont: június 24-28-ig, naponta 9-16 óráig
Helyszín: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61. 2.emelet/11
Korosztály: 8+
Ára:  1 nap: 15.000 Ft (kis próbababa 5.500 Ft)
          2 nap: 25.000 Ft
          3 nap: 35.000 Ft
          4 nap: 45.000 Ft
          5 nap: 49.900 Ft 

Az árak az eszközöket és az anyagokat – kivéve 1 napos részvételnél a kis próbababát és egyéni ruhaterveknél az ahhoz szükséges textilt –  tartalmazzák, viszont a napi étkezést nem. A napi étkezést mindenki magának hozza, amit hűteni és melegíteni tudunk.

 

A tábor ára:

/ fő

A KreTour műhelynapok témája: varrás gyerekeknek!  A hét, a kézi és gépi varrással való ismerkedésről, az egyéni ötletek megvalósításáról szól.  Készült már cosplay, nyári ruha, szoknya, gomba fejfedő, varázslós karakter (ami nyert is az iskolai jelmezversenyed) báli ruha kicsiben, tornazsák, tacsis párna… A műhelynapok a tervezéssel kezdődnek, utána a varrás, a kellékkészítés folyamatával ismerkednek a gyerekek. Ezért nem szükséges kész tervvel érkezni, ez a műhelyben is kialakulhat.

A műhelynapokon a részvétel is rugalmas, lehet egy vagy több napra, illetve az egész hétre jönni.
– 1-2 nap elég a kis próbababán ruhát tervezni
– 2-3 nap alatt meg lehet ismerkedni a varrógéppel és 2 nap alatt egy párna, tornazsák, 3 nap alatt már egy szoknya is elkészülhet,
– 3-4 nap elég egy egyszerűbb varrógéppel készült nyári ruhára, szoknyára, a kis próbababán egy kapszula kollekcióra
– 5 nap alatt pedig már elkészülhet egy komolyabb terv is (képek a galériában)

A KreaTour műhelyébe fontos, hogy a gyerekek értsék a folyamatot amiben részt vesznek –  a megértéshez, az “munka” közben elforduló hibák kiküszöböléséhez pedig időre van szükség.
A részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges.

A kis próbababát az egy napos részvételhez, kérjük megvásárolni (akinek még nincs) A több napos résztvevők ezt ajándékba kapják (ha a ruhatervezős feladatot választják).
Kérjük, több napos részvételnél, az űrlapon “Hány próbababát kér ?” sort állítsa a “Nem kérek” pozícióba, és az “Egyéb lényeges információ a gyerekről” sorba jelezze, ha mégis szeretnének. Amennyiben a próbababák száma be van jelölve, csak egy napra lehet beíratni a gyerek(ek)et.

Extra ruhatervekhez, cosplay-hez a résztvevők maguk hozzák az anyagot aminek a megvásárlásában segítünk. Párnák, táskák, szoknyák, kis ruhatervek esetébe a gyerekek a műhely kínálatából választhatnak.

Fontos: A műhelybe a napi étkezést mindenki maga hozza, amit hűteni és melegíteni is tudunk. Amennyiben futár hozza az ebédet, kérjük, 12 óráig érkezzen meg.

Az űrlapon több gyereket is be lehet íratni egyszerre.
A befizetés visszaigazolása az e-mailben érkező számla. A tábor megelőző héten még érkezik egy megerősítő e-mail, melyhez mellékeljük a részvételhez törvényileg kötelező egészségügyi nyilatkozatot, amit a tábor első napján reggel kérünk majd kinyomtatva, kitöltve, aláírva elhozni.

Mi történik, ha mégsem tudunk elmenni a táborba? és hasonló kérdésekre válasz az oldal alján (Kérdések és válaszok) 

"*" a kötelező mezőket jelöli

YYYY dot MM dot DD
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kérdések és válaszok

8 éves kortól várjuk a gyerekeket.

Mindent amit ők készítettek, de csak az utolsó napon. A Jemeztitkok tábor végére például érdemes hozni egy IKEA-s szatyrot.

Nincs szükség különösebben semmi extra felszerelésre, de ha balkezes a gyerek és van saját ollója, az általában neki komfortosabb. Természetes nekünk is van balkezes ollónk.
A nagyon fehér bőrű gyerekeknek is ajánlott egy kis naptej és kalap vagy vászonsapka az ebéd utáni “kimenőnkhöz” ( a műhelyben nincs ilyen).
A kellő mennyiségű folyadék is ajánlott.

A műhelyben tartott táborainknál mindenki maga hozza a napi étkezését, amit hűteni és melegíteni tudunk. Gyerekenként egy doboz fér be a hűtőbe.

A többi táborba ebédet biztosítunk és a hozott 10 órai elfogyasztásához egy szünetet. Mivel a táboraink 16 órakor fejeződnek be, uzsonnázni általában már nincs időnk.

Azt tapasztaljuk, hogy a sokszori étkezés nagyon sok időt vesz el az egyéb, izgalmasabb tevékenységektől. Ezért csak a tényleg szükséges időt fordítjuk erre.

Ebédeink 2 fogásos gyerekbarát menük. A vegetáriánus és gluténmentesen (cöliákia nem vállalják) étkező gyerekeknek is tudunk ebédet biztosítani. Ezt a jelentkezéskor az egyéb rovatba kérjük jelezni. Amennyiben a gyerek szeretné hozni az ebédjét, erre is van mód, de nyilatkozatot kérünk majd.
A tábor árán ez nem változtat.

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogát illetve felmondási jogát nem gyakorolhatja, ha a rendezvény egy adott időpontra (adott napra, határnapra) szól. Ebben az esetben a szolgáltatónak nem áll módjában a vásárlás értékét visszatéríteni (a tábor elmaradása esetének kivételével).

KreaTour a Kormányrendelet ellenére kedvezőbb lemondási lehetőségeket kíván biztosítani .

A Megrendelő a táborra vonatkozó megrendelését a tábor első napját megelőző 40. napig kötbérmentesen lemondhatja. Szolgáltató 3000 Ft kezelési költséget számol fel. A tábor első napját megelőző 39. és 25. naptári nap közötti lemondás esetén a Megrendelő 50% kötbért köteles megfizetni. A tábor első napját megelőző 24. naptól a Megrendelő 100% kötbért köteles fizetni.
A részvételi lehetőség ugyanakkor más részére átadható, átruházható, a tábor kezdete előtti 3. napig. Amennyiben a részvételi lehetőség más részére átadásra kerül, Megrendelő ennek tényéről köteles Szolgáltató részére tájékoztatást nyújtani. Az átírás költsége 2000 Ft.

Kapcsolat