Táborok

Őszi szünet

Időpont: 2023 október 30-31. vagy november 2-3. / naponta 9-16 óráig
Helyszín: 1142, Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61., 2.emelet /11.
Az épületbe belépve a bal oldali lépcsőházon a második emeletre, ahol szintén balra.
Korosztály: 8 éves kortól

A tábor ára:

49.000 Ft / fő / 4 nap
25.000 Ft / fő / 2 nap
15.000 Ft / fő / 1 nap

A tábor ára:

15000 Ft45000 Ft

/ fő

Az őszi szünetben 4 napon is várjuk a gyerekeket egy kis kreatívkodásra, ruhatervezésre, varrogatásra.
Lehet jönni 1 napra, 2 napra és 4 napra is! 

3 témánk is lesz amiből szabadon választhatnak a gyerekek:

  • Hogyan öltözködött a világ régen, mit viseltek a középkori lovagok és hogyan használják ezt a korszakot inspirációnak a kortárs divattervezők. A foglalkozás elején kis ismerkedés a korszakkal, a korabeli páncélokkal, sisakokkal, divattal és utána minden részvevő elkészítheti a saját ruhatervét nagyon izgalmas fém- és fémhatású anyagokból.  (2nap javasolt)
  • Hogyan öltözködtek a szamurájuk, gésák és hogyan dolgozzák fel ezt a témát a divattervezők. Mi az a zero waste avagy hogyan takarékoskodtak a nagyon munkaigényes és drága textilekkel már az ősi japánban is. A foglalkozás elején kis ismerkedés a japán titokzatos világával, majd minden részvevő elkészítheti a saját ruhatervét izgalmas keleti anyagokból, falapokból… stb. (2 nap javasolt)
    Természetesen mindkét témára be lehet nevezni – akkor 4 napot érdemes rászánni.
  • Ismerkedés a varrógéppel! Illetve van lehetőség arra is, hogy a gyerekek saját magunknak készítsenek ruhát. Aki már augusztusban elkezdte, ő  folytathatja – de várjuk az új tervekkel jelentkező résztvevőket is. 4 nap elég egy-egy egyszerűbb ruhadarabra, de el lehet kezdeni egy cosplayt is vagy egy farsangi jelmezt. És aki még nem ismeri a varrógépet, pár nap alatt azon is megtanulhat varrni.
  • És aki csak egy napra szeretne jönni, őt is szívesen látjuk mind3 témában.

 Az ár minden anyagot és eszközt tartalmaz, kivéve a kis próbababát, ami a ruhatervezős foglalkozás kötelező kelléke. Akinek van az hozhatja magával, illetve megvásárolható a helyszínen (5500 Ft) – aki 4 napra szeretne jönni, annak a próbababa benne van az árban. 

Megjegyzés rovatba kérjük írja meg, hogy szeretne-e próbababát, illetve az extra igényt, kérést vagy amit esetleg érdemes tudni a gyerekről az őszi szünet idejére.
A műhelybe a tízórait, ebédet minden gyerek magának hozza, amit hűteni és melegíteni is tudunk.

Kérjük, minden résztvevőhöz egy új űrlapot töltsön ki. 

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Kérdések és válaszok

8 éves kortól várjuk a gyerekeket. A Jelmeztitkok tábor szól a legkisebbeknek, de minden táborunknál külön leírjuk az ajánlott korosztályt.

Mindent amit ők készítettek, de csak az utolsó napon. A Jemeztitkok tábor végére például érdemes hozni egy IKEA-s szatyrot.

Nincs szükség különösebben semmi extra felszerelésre, de ha balkezes a gyerek és van saját ollója, az általában neki komfortosabb. Természetes nekünk is van balkezes ollónk.
A nagyon fehér bőrű gyerekeknek is ajánlott egy kis naptej és kalap vagy vászonsapka az ebéd utáni “kimenőnkhöz” ( a műhelyben zajló táboroknál, nem megyünk az ebéd után a szabadba).
A kellő mennyiségű folyadék is ajánlott.

A műhelyben tartott táborainknál mindenki maga hozza a napi étkezését, amit hűteni és melegíteni tudunk. Gyerekenként egy doboz fér be a hűtőbe.

A többi táborba ebédet biztosítunk és a hozott 10 órai elfogyasztásához egy szünetet. Mivel a táboraink 16 órakor fejeződnek be, uzsonnázni általában már nincs időnk.

Azt tapasztaljuk, hogy a sokszori étkezés nagyon sok időt vesz el az egyéb, izgalmasabb tevékenységektől. Ezért csak a tényleg szükséges időt fordítjuk erre.

Ebédeink 2 fogásos gyerekbarát menük. A vegetáriánus és gluténmentesen (cöliákia nem vállalják) étkező gyerekeknek is tudunk ebédet biztosítani. Ezt a jelentkezéskor az egyéb rovatba kérjük jelezni. Amennyiben a gyerek szeretné hozni az ebédjét, erre is van mód, de nyilatkozatot kérünk majd.
A tábor árán ez nem változtat.

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogát illetve felmondási jogát nem gyakorolhatja, ha a rendezvény egy adott időpontra (adott napra, határnapra) szól. Ebben az esetben a szolgáltatónak nem áll módjában a vásárlás értékét visszatéríteni (a tábor elmaradása esetének kivételével).

KreaTour a Kormányrendelet ellenére kedvezőbb lemondási lehetőségeket kíván biztosítani .

A Megrendelő a táborra vonatkozó megrendelését a tábor első napját megelőző 40. napig kötbérmentesen lemondhatja. Szolgáltató 3000 Ft kezelési költséget számol fel. A tábor első napját megelőző 39. és 25. naptári nap közötti lemondás esetén a Megrendelő 50% kötbért köteles megfizetni. A tábor első napját megelőző 24. naptól a Megrendelő 100% kötbért köteles fizetni.
A részvételi lehetőség ugyanakkor más részére átadható, átruházható, a tábor kezdete előtti 3. napig. Amennyiben a részvételi lehetőség más részére átadásra kerül, Megrendelő ennek tényéről köteles Szolgáltató részére tájékoztatást nyújtani. Az átírás költsége 2000 Ft.

Amennyiben kérdése van kattintson a Kapcsolat – ra.