Táborok

Tavaszi szünet (1-2 nap)

Időpont: április 6. és 11., vagy mindkét nap  –  naponta 9-16 óráig
Helyszín: 1142 Erzsébet királyné útja 57-61., 2.emelet /11.
Korosztály: 8-16 év


Ára:
15.000 Ft / fő / 1 nap + próbababa (+4900Ft)
25.000 Ft / fő / 2 nap + próbababa (+4900Ft)

A tábor ára:

15000 Ft115500 Ft

/ fő

Tavaszi megújulás a tavaszi szünetben!

A KreaTour már a kezdetektől újrahasznosít, szinte erre jött létre – hisz a ruhatervezős foglalkozások textiljei, kellékei színházi- és filmes produkciókból kerülnek a műhelybe. Szemétbe kerülnének a kis méretük miatt, nálunk viszont a gyerekek csodás ruhákat terveznek, varrnak  belőlük.

Szeptembertől elkezdtünk próbálkozni egy másik textilmentő, javítható technikával, a sashikoval. Ez az apró fércöltésekre (futóöltésekre) épülő technika, egy olyan kultúrából származik ahol a tárgyak tisztelete még ma is nagy népszerűségnek örvend. A japán sashiko technika alkalmas arra, hogy csodaszépen varázsoljunk újjá egy-egy elszakadt, kifeslett ruhadarabot – például egy farmert.
De mire jó még egy nem hordott farmer vagy megunt ruhadarab? Át lehet őket alakítani egy teljesen új, divatos darabbá, vagy csíkokra is vághatunk egy pamut pólót, ruhát és horgolhatunk belőle valami egészem mást (lábtörlő, táska)
Ebből a 3 témából lehet választani majd a tavaszi szünet két napján is.
  • – ruhatervezés az újrahasznosítás jegyében a kis próbababák (téma: széttört porcelán, homeless, egyéni ötletek – de várjuk a HP rajongókat is!)
  • – sashiko öltéstechnika (szerencsehozó szütyő, hozott farmer foltozás, díszítés)
  • – meglévő (hozott) ruhadarab átalakítása; másik ruhadarab, ékszerkészítés, horgolás
…. és lehet jönni egyéni ötletekkel (cosplay)
A műhely egyszerre max. 8  – más-más feladatot készítő – fiatalt tud fogadni.
Nem kötelező két napra jönni, de érdemes figyelembe venni, hogy egy ruhaátalakítás vagy egy összetettebb sashiko minta az több időt igényel.
A megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni, hogy a résztvevő mivel szeretne foglalkozni.
Az egynapos ruhatervezős foglalkozáshoz a próbababát is kérjük tegye a kosárba, illetve a gyerek hozza magával a sajátját.  Aki mindkét napra jön, annak a kis próbababa ajándék.
Fontos: A műhelybe a napi étkezést mindenki maga hozza (evőeszközt is), amit hűteni és melegíteni tudunk. Amennyiben futárral rendeli az ebédet, kérjük, 12 óráig érkezzen meg.

"*" a kötelező mezőket jelöli

A gyerekekről fényképek, hangfelvételek, videók készülhetnek, amit a foglalkozások további népszerűsítésére használunk. Amennyiben kifogása van ellene, kérjük, erről itt nyilatkozzon.

Kérdések és válaszok

8 éves kortól várjuk a gyerekeket.

Mindent amit ők készítettek, de csak az utolsó napon. A Jemeztitkok tábor végére például érdemes hozni egy IKEA-s szatyrot.

Nincs szükség különösebben semmi extra felszerelésre, de ha balkezes a gyerek és van saját ollója, az általában neki komfortosabb. Természetes nekünk is van balkezes ollónk.
A nagyon fehér bőrű gyerekeknek is ajánlott egy kis naptej és kalap vagy vászonsapka az ebéd utáni “kimenőnkhöz” ( a műhelyben nincs ilyen).
A kellő mennyiségű folyadék is ajánlott.

A műhelyben tartott táborainknál mindenki maga hozza a napi étkezését, amit hűteni és melegíteni tudunk. Gyerekenként egy doboz fér be a hűtőbe.

A többi táborba ebédet biztosítunk és a hozott 10 órai elfogyasztásához egy szünetet. Mivel a táboraink 16 órakor fejeződnek be, uzsonnázni általában már nincs időnk.

Azt tapasztaljuk, hogy a sokszori étkezés nagyon sok időt vesz el az egyéb, izgalmasabb tevékenységektől. Ezért csak a tényleg szükséges időt fordítjuk erre.

Ebédeink 2 fogásos gyerekbarát menük. A vegetáriánus és gluténmentesen (cöliákia nem vállalják) étkező gyerekeknek is tudunk ebédet biztosítani. Ezt a jelentkezéskor az egyéb rovatba kérjük jelezni. Amennyiben a gyerek szeretné hozni az ebédjét, erre is van mód, de nyilatkozatot kérünk majd.
A tábor árán ez nem változtat.

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogát illetve felmondási jogát nem gyakorolhatja, ha a rendezvény egy adott időpontra (adott napra, határnapra) szól. Ebben az esetben a szolgáltatónak nem áll módjában a vásárlás értékét visszatéríteni (a tábor elmaradása esetének kivételével).

KreaTour a Kormányrendelet ellenére kedvezőbb lemondási lehetőségeket kíván biztosítani .

A Megrendelő a táborra vonatkozó megrendelését a tábor első napját megelőző 40. napig kötbérmentesen lemondhatja. Szolgáltató 3000 Ft kezelési költséget számol fel. A tábor első napját megelőző 39. és 25. naptári nap közötti lemondás esetén a Megrendelő 50% kötbért köteles megfizetni. A tábor első napját megelőző 24. naptól a Megrendelő 100% kötbért köteles fizetni.
A részvételi lehetőség ugyanakkor más részére átadható, átruházható, a tábor kezdete előtti 3. napig. Amennyiben a részvételi lehetőség más részére átadásra kerül, Megrendelő ennek tényéről köteles Szolgáltató részére tájékoztatást nyújtani. Az átírás költsége 2000 Ft.

Kapcsolat