Táborok

Tavaszi szünet (1,2 vagy 3 nap)

Időpont: április 4., 5. és 6 (egy-, két- és három napra is lehet jönni) –  naponta 9-16 óráig
Helyszín: 1142 Erzsébet királyné útja 57-61., 2.emelet /11.
Korosztály: 8-16 év
Ára:
15.000 Ft / fő / 1 nap + próbababa (+5500Ft)
25.000 Ft / fő / 2 nap + próbababa (+5500Ft)
33.000 Ft / fő / 3 nap

A tábor ára:

15000 Ft99000 Ft

/ fő

A tavaszi szünetben, április 4-6 között, a KreaTour műhelye várja a 8-14 éves varrni, ruhát tervezni, sashikozni vágyó fiatalokat. Lehet egy, két vagy három napra is jönni.

Miből lehet választani:

  • lehet ruhát tervezni a kis próbababára, téma: tavasz, virágok, pillangók, tücskök-bogarak, esküvő (erre elég egy nap is)
  • ismerkedni a varrógéppel. Az első nap délelőtt egyenesen és cikk-cakkban varrunk, orsózunk, befüzünk, megfelelő erővel nyomjuk a pedált és egy nap kb. még egy szatyorra vagy párnára elég. Aki több napra is szeretne jönni, vele az első nap megbeszéljük a terveit. Gyakorlottabb gyerekeknek – ruha, szoknya is készülhet 1-3 nap alatt.
  • és lehet ismerkedni egy izgalmas japán öltéstechnikával, a sashikoval. Farmer trendivé tétele, kis szütyő készítése 1-2 nap.
  • vagy lehet két, da akár mindhárom nap mást csinálni!
Az egy részvétel esetén, kérjük, a (hungarocell) próbababát is  tegye a kosárba, illetve akinek van sajátja hozhatja magával.
Annak aki két-, vagy  mindhárom napra benevez, a kis próbababát ajándékba kapja.
Fontos: A műhelybe a napi étkezést mindenki maga hozza (evőeszközt is), amit hűteni és melegíteni tudunk. Amennyiben futárral rendeli az ebédet, kérjük, 12 óráig érkezzen meg.

"*" a kötelező mezőket jelöli

A gyerekekről fényképek, hangfelvételek, videók készülhetnek, amit a foglalkozások további népszerűsítésére használunk. Amennyiben kifogása van ellene, kérjük, erről itt nyilatkozzon.

Kérdések és válaszok

8 éves kortól várjuk a gyerekeket. A Jelmeztitkok tábor szól a legkisebbeknek, de minden táborunknál külön leírjuk az ajánlott korosztályt.

Mindent amit ők készítettek, de csak az utolsó napon. A Jemeztitkok tábor végére például érdemes hozni egy IKEA-s szatyrot.

Nincs szükség különösebben semmi extra felszerelésre, de ha balkezes a gyerek és van saját ollója, az általában neki komfortosabb. Természetes nekünk is van balkezes ollónk.
A nagyon fehér bőrű gyerekeknek is ajánlott egy kis naptej és kalap vagy vászonsapka az ebéd utáni “kimenőnkhöz” ( a műhelyben zajló táboroknál, nem megyünk az ebéd után a szabadba).
A kellő mennyiségű folyadék is ajánlott.

A műhelyben tartott táborainknál mindenki maga hozza a napi étkezését, amit hűteni és melegíteni tudunk. Gyerekenként egy doboz fér be a hűtőbe.

A többi táborba ebédet biztosítunk és a hozott 10 órai elfogyasztásához egy szünetet. Mivel a táboraink 16 órakor fejeződnek be, uzsonnázni általában már nincs időnk.

Azt tapasztaljuk, hogy a sokszori étkezés nagyon sok időt vesz el az egyéb, izgalmasabb tevékenységektől. Ezért csak a tényleg szükséges időt fordítjuk erre.

Ebédeink 2 fogásos gyerekbarát menük. A vegetáriánus és gluténmentesen (cöliákia nem vállalják) étkező gyerekeknek is tudunk ebédet biztosítani. Ezt a jelentkezéskor az egyéb rovatba kérjük jelezni. Amennyiben a gyerek szeretné hozni az ebédjét, erre is van mód, de nyilatkozatot kérünk majd.
A tábor árán ez nem változtat.

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogát illetve felmondási jogát nem gyakorolhatja, ha a rendezvény egy adott időpontra (adott napra, határnapra) szól. Ebben az esetben a szolgáltatónak nem áll módjában a vásárlás értékét visszatéríteni (a tábor elmaradása esetének kivételével).

KreaTour a Kormányrendelet ellenére kedvezőbb lemondási lehetőségeket kíván biztosítani .

A Megrendelő a táborra vonatkozó megrendelését a tábor első napját megelőző 40. napig kötbérmentesen lemondhatja. Szolgáltató 3000 Ft kezelési költséget számol fel. A tábor első napját megelőző 39. és 25. naptári nap közötti lemondás esetén a Megrendelő 50% kötbért köteles megfizetni. A tábor első napját megelőző 24. naptól a Megrendelő 100% kötbért köteles fizetni.
A részvételi lehetőség ugyanakkor más részére átadható, átruházható, a tábor kezdete előtti 3. napig. Amennyiben a részvételi lehetőség más részére átadásra kerül, Megrendelő ennek tényéről köteles Szolgáltató részére tájékoztatást nyújtani. Az átírás költsége 2000 Ft.

Amennyiben kérdése van kattintson a Kapcsolat – ra.