Műhely

Anyák napi anya-lánya workshop

Időpont: 2024 május 5./ 9-16-óráig illetve 3 órában délelőtt vagy délután
Helyszín: 1142 Erzsébet királyné útja 57-61., 2.emelet/11.
Első alkalommal nem mindig könnyű odatalálni. Az épület egy ipari ingatlan, Alumíniumárugyár (nem az Erzsébet Irodaház) és két házszám van kiírva: 57-61. Az épületen belül pedig BAL oldali lépcsőházban érdemes feljönni a 2.emeletre (nincs több) és ott is balra indulni egy átriumos rész felé.

A foglalkozás ára:

16.000 Ft /  2 fő / félnap
26.000 Ft /  2 fő / egész nap + nagy próbababa (+5500 Ft/db)

23.000 Ft /  3 fő / fél nap + nagy próbababa
37.000 Ft /  3 fő / egész nap + próbababa (+5500 Ft/ db)

Közös anya lánya workshop, vagy nagymama-unoka, de akár három nemzedéknek is –  anyák napi közös varrás. Egy kis csoportos foglalkozás 2-3 párossal.
Ez a nap az anyákról szól és a lányaikról, közös élményprogram, tematikus ruhatervezés, páros kollekcióval az összetartozás, a tavasz jegyében.

Mi fog történni ezen a napon?
– ismerkedés, inspirálódás, a téma megbeszélése: Lanvin 20.század elején tervezett anya-lánya szettjeivel, egymást kiegészítő gyerek- és felnőttruháival ismerkedünk a workshop első fél órájában
– gyakorló varrás annak aki még nem tud (tűbefűzés, csomókötés, gombostűzés, varrás-szélesség, fércöltés, pontöltés… stb.)
– tervezés, anyagválasztás
– kivitelezés, varrás
– ebédszünet
– folytatása a délelőtti tervnek , díszítés, új részvevőknek: ismerkedés, indpirálódsás, tervezés, próbavarrásstb… (lásd fent)
– öröm, büszkeség és boldogság a kész művek láttán 🙂

A nagyobb próbababára való tervezéshez és kivitelezéhez egy egész napra van szükség (9-16 óráig) a kis (Barbie méretű) próbababa a 3 órás workshopokhoz ajándékba jár. Természetesen a teljes napra érkező részvevők is tervezhetnek a kisebb próbababára.

Kérjük, amennyiben nagyobb próbababát szeretne ezt is tegye a kosárba.

Fontos: A műhelybe a napi étkezést mindenki maga hozza, amit hűteni és melegíteni is tudunk. A közelben egy kínai étkezde és két közért található.

"*" a kötelező mezőket jelöli

A résztvevőkről fényképek, hangfelvételek, videók készülhetnek, amit a foglalkozások további népszerűsítésére használunk. Amennyiben kifogása van ellene, kérjük, erről itt nyilatkozzon.
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.