Táborok

Téli szünet – a kabát

Időpont: 2023 január 3 – 4 , naponta 9-16 óráig
Helyszín: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61., 2.emelet /11.

Első alkalommal nem mindig könnyű odatalálni. Az épület egy ipari ingatlan, Alumíniumárugyár (nem az Erzsébet Irodaház) és két házszám van kiírva: 57-61. Az épületen belül pedig BAL oldali lépcsőházban érdemes feljönni a 2.emeletre (nincs több) és ott is balra indulni egy átriumos rész felé.

Korosztály: 8-16 év

A tábor ára:

25.000 Ft / fő / 2 nap
15.000 Ft / fő / 1 nap

A tábor ára:

15000 Ft25000 Ft

/ fő

És ha már tél van, akkor legyen a téma a kabát!
Téli kabát, opera kabát, átmeneti kabát…kis kabát a kis próbababára és nagy kabát a gyerekre.

A téli szünetben kabát-készítésbe, tervezésbe fogunk. A kicsi kabátokra elég egy nap, de aki arra vállalkozik, hogy saját magának készíti egyet, az egy kicsit hosszabb projektbe kezd. A gyerekek ismerkedhetnek a kézi öltésekkel (kis kabát) és varrógéppel is (nagy kabát) , illetve aki azt kapott karácsonyra hozhatja a műhelybe és itt felfedezzük együtt hogyan is kell használni. 

A program ára minden anyagot és eszközt tartalmaz kivéve a kis próbababát és a saját mértére készülő kabátok anyagát.  Előfordulhat, hogy találunk a műhelyben is anyagot, ami természetesen ajándék, azzal a feltétellel, hogy a kabátot a KreaTour műhelyébe kell befejezni.

A kis próbababára tervező gyerekek választhatnak a 20-as 3-as évekbeli téli kabát vagy az operakabát témákból. A programon való részvételhez semmilyen előképzettségre nincs szükség, aki még nem tud kézzel varrni, most megismerkedik az alapokkal. A kis próbababa a foglalkozás kötelező kelléke, az első alkalomra, ha erre is szükség lesz, ezt kérjük a “egyéb információk-nál” jelezni. A próbababát a helyszínen lehet fizetni. Kérjük, akinek van, és erre szeretne tervezni, az hozza magával, amennyiben nem szeretne újat.

Lehet jönni egy napra vagy két napra is. Aki egy napra jön, kérjük, az egyéb információ sorba írja be, melyik ez a nap a kettő közül.  

Fontos: A műhelybe a napi étkezést mindenki maga hozza, amit hűteni és melegíteni is tudunk. Amennyiben futárral rendeli az ebédet, kérjük 12 óráig érkezzen meg.

"*" a kötelező mezőket jelöli

A gyerekekről fényképek, hangfelvételek, videók készülhetnek, amit a foglalkozások további népszerűsítésére használunk. Amennyiben kifogása van ellene, kérjük, erről itt nyilatkozzon.
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kérdések és válaszok

8 éves kortól várjuk a gyerekeket. A Jelmeztitkok tábor szól a legkisebbeknek, de minden táborunknál külön leírjuk az ajánlott korosztályt.

Mindent amit ők készítettek, de csak az utolsó napon. A Jemeztitkok tábor végére például érdemes hozni egy IKEA-s szatyrot.

Nincs szükség különösebben semmi extra felszerelésre, de ha balkezes a gyerek és van saját ollója, az általában neki komfortosabb. Természetes nekünk is van balkezes ollónk.
A nagyon fehér bőrű gyerekeknek is ajánlott egy kis naptej és kalap vagy vászonsapka az ebéd utáni “kimenőnkhöz” ( a műhelyben zajló táboroknál, nem megyünk az ebéd után a szabadba).
A kellő mennyiségű folyadék is ajánlott.

A műhelyben tartott táborainknál mindenki maga hozza a napi étkezését, amit hűteni és melegíteni tudunk. Gyerekenként egy doboz fér be a hűtőbe.

A többi táborba ebédet biztosítunk és a hozott 10 órai elfogyasztásához egy szünetet. Mivel a táboraink 16 órakor fejeződnek be, uzsonnázni általában már nincs időnk.

Azt tapasztaljuk, hogy a sokszori étkezés nagyon sok időt vesz el az egyéb, izgalmasabb tevékenységektől. Ezért csak a tényleg szükséges időt fordítjuk erre.

Ebédeink 2 fogásos gyerekbarát menük. A vegetáriánus és gluténmentesen (cöliákia nem vállalják) étkező gyerekeknek is tudunk ebédet biztosítani. Ezt a jelentkezéskor az egyéb rovatba kérjük jelezni. Amennyiben a gyerek szeretné hozni az ebédjét, erre is van mód, de nyilatkozatot kérünk majd.
A tábor árán ez nem változtat.

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogát illetve felmondási jogát nem gyakorolhatja, ha a rendezvény egy adott időpontra (adott napra, határnapra) szól. Ebben az esetben a szolgáltatónak nem áll módjában a vásárlás értékét visszatéríteni (a tábor elmaradása esetének kivételével).

KreaTour a Kormányrendelet ellenére kedvezőbb lemondási lehetőségeket kíván biztosítani .

A Megrendelő a táborra vonatkozó megrendelését a tábor első napját megelőző 40. napig kötbérmentesen lemondhatja. Szolgáltató 3000 Ft kezelési költséget számol fel. A tábor első napját megelőző 39. és 25. naptári nap közötti lemondás esetén a Megrendelő 50% kötbért köteles megfizetni. A tábor első napját megelőző 24. naptól a Megrendelő 100% kötbért köteles fizetni.
A részvételi lehetőség ugyanakkor más részére átadható, átruházható, a tábor kezdete előtti 3. napig. Amennyiben a részvételi lehetőség más részére átadásra kerül, Megrendelő ennek tényéről köteles Szolgáltató részére tájékoztatást nyújtani. Az átírás költsége 2000 Ft.

Amennyiben kérdése van kattintson a Kapcsolat – ra.